Categorie: Nog Geen Categorie Toegewezen

Racisme

The Washington Post telde in 2015 990 Amerikanen die door de politie zijn doodgeschoten. The Guardian telde ook mensen mee die door andersoortig geweld van de politie zijn omgekomen, bijvoorbeeld door een taser. De krant kwam op die manier uit op 1.147 doden door politiegeweld. Voor 2016 staat de teller van The Post op 522 doden en die van The Guardian op 586.

Verreweg de meeste doden zijn wit. Vorig jaar vielen er volgens The Washington Post 494 witte en 258 zwarte doden. The Guardian telde 581 witte en 306 zwarte doden.

0

Facebook. Fexit.

Door alle beperkingen die Facebook ons oplegt en de harde maatregelen die zij hanteren om iemands account volledig te verwijderen of te bannen voor lange tijd gaan veel te ver. Facebook verdient het dat wij massaal afhaken van Facebook. Ik stel voor dat wij op 2 juni, de dag na pinksteren massaal afhaken, tenzij Facebook wat humaner omgaat met andersdenkenden. Op 2 juni sluiten wij allemaal onze Facebookaccount. We’ll Meet Again. Deel dit bericht van davedonkervoort.nl op Facebook want wij zijn het zat. Er liggen mensen dood te gaan en je kunt sommige mensen niet bereiken, anders dan via Facebook. Stop daarmee en sluit je aan. Deze onmenselijke Facebook-houding zegt genoeg over de intenties van dit bedrijf. Ze willen wel hebben maar niet geven. EXIT FACEBOOK 2 JUNI. LEAVE FACEBOOK ON THE 2nd OF JUNE.

0