Categorie: HaDieDave

HaDieDave Jailbird Edition

BAJESNIEUWS VAN HADIEDAVE

Het is Max Hermans (irie!) als eerste gelukt om bajesbabe Dave Donkervoort te bezoeken in de Facebookjail (ring 4, cel 14).

Middels list en bedrog (èn overtuigend pratend als brugman) is het Max gelukt de eerste Hadidave bajesuitzending veilig te stellen en buiten de zwaarbewaakte poorten te smokkelen in zijn rastapruik. Middels ondergrondse koeriers zijn deze opnamen afgeleverd bij Hanno Dik, die deze audio via diverse radiostations in Nederland (en ver daarbuiten) al liet uitzenden of nog zal doen laten uitzenden. Vrijdagmiddag bijvoorbeeld, om 13.00 uur, op
BigB21. Put your hands up in the air.

Omdat iedereen (Dave, Max, Hanno, BigB21) bang is voor de gevolgen en/of repercussies van deze smokkel, posting + uitzending wordt u als lezer dezes op vriendelijke edoch indringende wijze verzocht de bewuste vrijdaguitzending (zie Mixloud link) zoveel mogelijk te delen via welke communicatietool dan ook. Maak ook kopieën op cassettebandjes of 8-track of reel-to-reel. MP3/MP4 zeer wenselijk. Een waar collectors item!

FREEDOM OF SPEECH : THE SHOW MUST GO ON

Vrijheid van meningsuiting is de vrijheid van burgers om hun overtuigingen kenbaar te maken, zonder voorafgaande controle. De vrijheid van meningsuiting is niet absoluut; belediging en smaad onder bepaalde omstandigheden is wel degelijk foei-strafbaar.

Mediavrijheid is de vrijheid van meningsuiting , het grondrecht om gevoelens en gedachten openbaar of kenbaar te maken. Zo kan een democratische samenleving alleen goed functioneren als de mediavrijheid – als een van de voornaamste voorwaarden – goed geregeld is.

Facebook gaat verder dan een corrigerende foei-tik … zo onnodig kwetsend #schaamsneu … — met DJDD.

0

De fax van Dave (2)

Afgelopen maandag werd ik vanuit mijn huis meegenomen door vier kleerkasten in een blauw Facebook-busje. Ze hebben ook meteen de veters uit mijn schoenen gehaald. Onderweg heb ik niet kunnen zien waar de reis heen ging omdat de ruiten waren geblindeerd. Wat ik weet is dat wij ongeveer een half uur hebben gereden. Daarnaast heb ik precies geteld hoe vaak wij een bocht om gingen vanaf het moment dat wij hier bij mij thuis wegreden. Hier is het schema van de rit misschien wil iemand zich er in verdiepen en komt er misschien achter waar wij zijn. het vertekpunt is dus bij Purple Studio (Google Maps) vervolgens gaat het linksaf, linksaf, linksaf, rechtsaf, liniksaf, rechtsaf, linksaf, linksaf, linksaf, rechtsaf, daarna ongeveer vijftien minuten rechtdoor, linksaf, rechtsaf en nog eenmaal rechtsaf. Met google maps moeten jullie toch wel kunnen uitvissen waar ik ongeveer moet zitten. Misschien kunnen De Boeren iets organiseren en met traktoren mij komen bevrijden.
Bedankt overigens Eric Den Boer, hij schreef:

Sinds zondag geen bericht op FB..? Normaal 125 per dag… toch niet ziek?

Het is nu dus mijn derde dag in de Facebook-jail en ook Fellatio zit nu bij mij in de cel. Ik weet nog steeds niet goed waarom wij hier eigenlijk zitten. Als het gaat om een opmerking die ik plaatste op Facebook over een imam met de daarbij behorende foto dan vraag ik me af wat ik fout heb geschreven over deze imam. Het enige dat ik zei was dat als je misbruik maakt van het vertrouwen en de openheid van een maatschappij dan ben je eigenlijk een vieze vuile gore rat. En een vieze vuile gore rat is Haram. Het ergst is wel dat onze eigen regering jarenlang wist van de miljoentjes uit de golfstaten maar dit stil hield om de integratie niet te dwarsbomen. Onze honger naar geld maakt ons Nederlandertjes hebzuchtig en voor gewin zetten wij wel even wat normpjes opzij. Hahahahahaha, De Fransen moeten trouwens erg lachen om onze blinde hebzucht. Die aandeeltjes KLM-Air France die wij vorig jaar voor 744 miljoen kochten zijn inmiddels nog iets meer dan de helft waard. Ik moet er ook steeds weer om lachen. Een ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel, een land zo slim als zijn domste inwoner. Doggersbank zuid-zuidwest. Tot morgen.

Dave

0