FACEBOOKJAIL

Vanavond liep ik na het sporten, op de luchtplaats naar de kleedkamers. Ik was bezweet en besloot een douche te nemen. Nadat ik mij had uitgekleed liep ik de douches in. Een paar mannen waren al klaar en waren zich alweer aan het aankleden toen ineens Zuckerberg de douches kwam ingelopen. Ik had net mijn hoofd ingezeept met shampoo dus ik moest nog eens goed kijken of hij het nou werkelijk was. Jah, ik wil niet ouwehoeren maar dat is toch raar. Een gevangenisdirecteur die zich gaat douchen tussen de gedetineerden, of in dat geval naast een gedetineerde. Toen hij zich omdraaide onder de douche zag ik zijn platte kont. Ik wist wel dat Mark een platte kont zou hebben maar zó’n platte had ik nou ook weer niet verwacht. Ik had helemaal geen zin in het feit dat hij me daar helemaal naakt onder de douche zag staan en deed een stap naar voren zodat de douchestraal alleen over mijn rug stroomde en begin mijn edele deel met shampoo in te zepen teneinde een grote mop schuim over mijn kruis te creëren dat hem het zicht zou ontnemen maar helaas het schuim zakte langzaam weg naar mijn knieën. Door mijn gefrummel bleef hij naar mij kijken. Ik voelde de moed in het douche putje wegstromen. In de hoek zag ik een emmer staan, in een vlugge beweging pakte ik de emmer en hield die voor mijn kruis. Op dat moment zei Mark tegen mij; ‘ik weet wat jij denkt”. Met de moed die ik nog kon opbrengen vroeg ik hem wat ik dan wel niet dacht. ‘Jij denkt dat er nog een bodem in die emmer zit” antwoordde hij.

0